Tarieven

In alle gevallen van individuele behandeling wordt er gestart met een kennismakings- of ‘klikgesprek’. Daarna wordt tenminste één dag de tijd genomen om te beslissen of je wel of niet een vervolg wilt bij Zorgstal YudaBo. Indien hier overeenstemming over is, wordt een intakegesprek gepland. In het behandelplan dat samen wordt opgesteld in het intakegesprek, krijgt je een indicatie van het aantal behandeluren. Besluit je niet te starten? Dan wordt de kennismaking niet in rekening gebracht. Houdt er bij particuliere vergoeding rekening mee dat er per sessie van een uur ca 40 tot 60 min extra wordt gerekend voor voor- en nabereiding, rapportage, overleg e.d.

Voor de start van het traject is het goed om te weten dat de zorg van Zorgstal YudaBo in de meeste gevallen grotendeels vergoed wordt door de gemeente waarin je woont. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op met Zorgstal YudaBo via [email protected].

Begeleiding vanuit PGB? Ook dat is mogelijk. Je raadt het al… neem contact met ons op om de wensen en mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Training op maat gemaakt voor externen op externe locatie  is ook mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken via [email protected]

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd te worden via een mail naar [email protected] of telefonisch inspreken op de voicemail van nummer 06–4131 3713. Bij niet annuleren en annuleringen binnen 24 uur wordt er 55 euro in rekening gebracht.

Naar aanleiding van bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend, zie disclaimer Zorgstal YudaBo.

Zorgstal YudaBo beschikt over een privacyreglement. Klik hier om naar de pagina ‘Info’  te gaan.