Jongeren 10 – 25 jaar

Volwassen worden klinkt simpel, maar dat is het vaak niet. Misschien heb je vaker ruzie met je ouder(s) dan je wilt. Misschien blow je vaker dan je van plan was. Misschien heb je thuis een ouder die psychiatrische- of verslavingsproblemen heeft. Misschien heb je vaker minder zin om dingen te gaan doen. Misschien weet je niet goed wat je met jezelf aan moet.

Stuur een mailtje naar [email protected]. Ook als je niet precies weet wat je hulpvraag is. We maken een afspraak voor (gratis) kennismaking en, als je het ziet zitten, verdere afspraken. Over vergoeding hoef je je ook geen zorgen te maken en als je ouder bent dan 18 dan kun je je ook inschrijven zonder toestemming van je ouders. Bij Zorgstal YudaBo zijn we gespecialiseerd in het werken met jongeren en jongvolwassenen. Samen kijken we verder naar je wensen en mogelijkheden!

Zorgstal YudaBo biedt therapie en ondersteuning aan jongeren met behulp van een paard. Het is helemaal niet nodig dat je ervaring hebt met paarden! Leren paardrijden is ook niet het doel van  Zorgstal YudaBo. Sterker nog, vaak gaan we niet eens op het paard! Afhankelijk van je hulpvraag gaan we voor je uitstippelen wat je wilt leren en hoe je dat gaat bereiken. Het paard zal ons daarbij helpen. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar daarom moet je het gewoon komen ervaren. Een hulpverlener gaat met jou praten over wat je dwars zit. Een paard kan natuurlijk niet praten, maar zal door zijn gedrag op zo’n manier reageren dat jij daar van leert.